forum

Nieuw: InfraCAD 6.2

InfraCAD 6.2

Met ingang van 23 augustus 2017 is InfraCAD 6.2 beschikbaar. Naast de ondersteuning van AutoCAD 2018 bevat deze versie een enorm scala aan nieuwe en verbeterde functionaliteit. In dit artikel lichten we de belangrijkste zaken toe.

Lees meer

Nieuw: InfraCAD Map 6.6

InfraCAD Map 6.6

InfraCAD Map is nu ruim anderhalf jaar op de markt en zonder twijfel een enorm succes te noemen. Met ingang van 16 augustus 2017 is InfraCAD Map versie 6.6 beschikbaar. Naast de ondersteuning van AutoCAD 2018 biedt deze versie veel krachtige nieuwe functionaliteit. We noemen de belangrijkste zaken.

Lees meer

Nieuw: InfraCAD CE 6.3

InfraCAD CE 6.3

Met ingang van 16 augustus 2017 is InfraCAD CE versie 6.3 beschikbaar. Naast de ondersteuning van AutoCAD 2018 biedt deze versie nog enkele verbeteringen. We hebben de belangrijkste zaken eruit gelicht.

Lees meer

Nieuw: InfraCAD Map 6.5

InfraCAD Map 6.5

Met ingang van 5 oktober 2016 is InfraCAD Map 6.5 officieel beschikbaar. Deze is aanzienlijk sneller, het gebruik is intuïtiever en naast de BGT en Kadastrale Kaart wordt nu ook TOP10NL ondersteund. Met deze lancering wordt InfraCAD Map formeel toegevoegd aan de InfraCAD Suite, een verzameling krachtige applicaties voor de Infrastructuur.

Lees meer

Tip: Blijf op de hoogte van PDOK nieuws

PDOK nieuws

Met InfraCAD Map is het mogelijk om topografische gegevens te importeren in een AutoCAD tekening. InfraCAD Map haalt de hiervoor benodigde GML gegevens van de servers van PDOK.

De bereikbaarheid van deze servers is redelijk hoog, maar soms komt het voor dat geen verbinding gemaakt kan worden.

Lees meer

Nieuw: InfraCAD 6.1

InfraCAD 6.1

Met ingang van 3 juni 2016 is InfraCAD 6.1 beschikbaar. Deze versie ondersteunt NLCS 4.1 (vrijgegeven in april 2016) en is bovendien geschikt voor AutoCAD 2017. InfraCAD 6.1 bevat nieuwe krachtige functionaliteit, veel verbeteringen en een aantal bugfixes. In dit artikel hebben wij de highlights uitgelicht:

Lees meer

Verwerk uw metingen sneller met InfraCAD CE

InfraCAD CE Landmeetkundige apparatuur is de afgelopen jaren steeds slimmer geworden. Veel berekeningen kunnen al gemakkelijk op het toestel worden gedaan en de inwinning kost met nieuwe meettechnieken nog maar een fractie van de tijd die vroeger nodig was.

Kost het omzetten van een meting naar een AutoCAD tekening u nog steeds te veel tijd? Met InfraCAD CE kunt u uw meting geautomatiseerd verwerken. Lees het gehele artikel hier

Gemeente Venlo kiest voor InfraCAD

Gemeente Venlo In het maandblad "Grond, Weg en Waterbouw" nummer 20 is aandacht voor de Gemeente Venlo en het gebruik van de NLCS binnen deze gemeente. In een vraaggesprek met Jan-Willem Selen wordt gesproken over de grote voordelen van het werken met een CAD Standaard en de keuze voor een softwareapplicatie welke de behoeftes van de gemeente ondersteund. Lees het gehele artikel hier

LievenseCSO stapt over op NLCS

GrontmijIn het maandblad "Civiele Techniek" nr 8. 2014 is Dick de Jongh van ingenieursbureau LievenseCSO aan het woord over de NLCS. In het artikel legt hij de voordelen van de NLCS uit en geeft hij aan welke redenen voor zijn keuze van een NLCS applicatie doorslaggevend waren. Lees het gehele artikel hier

Grontmij borgt NLCS met InfraCAD

GrontmijIn OTAR magazine nr.3 2014 is Evert Lans, groepsleider bij Grontmij, aan het woord over de NLCS. Evert geeft zijn visie op de NLCS en legt uit waarom Grontmij gekozen heeft voor InfraCAD als NLCS oplossing. Wat zijn belangrijke zaken om op te letten en hoe zorg je dat de implementatie goed verloopt? Lees het gehele artikel hier

referenties

  • Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
    ‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

    Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

  • Guus Brings, werkvoorbereider civiele techniek bij de gemeente Roerdalen:

    “We hebben eerst de trial-versie van InfraCAD geprobeerd en die beviel super! Het scheelt veel tekenwerk en je ziet veel sneller waar problemen kunnen ontstaan.”