forum

Nieuw: InfraCAD CE 6.5

Nieuw: InfraCAD CE 6.5

Met ingang van 10 mei 2019 is InfraCAD CE 6.5 beschikbaar voor AutoCAD 2017 tot en met 2020. Verbeteringen in InfraCAD CE 6.5 staan vooral in het teken van afstemming en samenwerking met InfraCAD.

Zo is de schaallijst van InfraCAD overgenomen en wordt deze afgestemd wanneer beide programma’s aanwezig zijn. Ditzelfde geldt voor de disciplines, waardoor de samenwerking van de programma’s verbeterd is. Wanneer een lengteprofiel meerdere profiellijnen bevat, worden deze correct uitgetekend en het is voortaan ook mogelijk om environment variabelen op te nemen in zoekpaden.

InfraCAD CE 6.5 downloaden

Via onderstaande Informatie-knop kan de nieuwe versie worden gedownload.
Een volledig overzicht van alle wijzigingen is na te lezen in de Release Notes.

InfraCAD

Meer weten over de NLCS en InfraCAD?
Wij organiseren regelmatig gratis workshops waar u kennis kunt maken met de NLCS en de InfraCAD Modules. Haal meer rendement uit de software met de InfraCAD NLCS Basiscursus, of vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen projectbibliotheek, foto- of sonderingsboek in uw eigen huisstijl in te richten.

referenties

  • Evert Lans, groepsleider Kunstwerken bij Grontmij:

    "InfraCAD bevat zeer sterke controlefunctionaliteit, waardoor wij de kwaliteit van onze NLCS tekeningen met weinig moeite op een hoog niveau kunnen houden."

  • Wil Lambo, Service Level Manager bij KPN:

    “InfraCAD is een prachtig staaltje dienstverlening richting grondroerders, gemeenten en projectontwikkelaars voor het inlezen van Klic-gebiedsinformatie in o.a. Microstation. Gebruiksvriendelijk, snel en buitengewoon zinvol. Ik ben er blij mee!”