forum

Nieuw: InfraCAD CE 6.5

Nieuw: InfraCAD CE 6.5

Met ingang van 10 mei 2019 is InfraCAD CE 6.5 beschikbaar voor AutoCAD 2017 tot en met 2020. Verbeteringen in InfraCAD CE 6.5 staan vooral in het teken van afstemming en samenwerking met InfraCAD.

Zo is de schaallijst van InfraCAD overgenomen en wordt deze afgestemd wanneer beide programma’s aanwezig zijn. Ditzelfde geldt voor de disciplines, waardoor de samenwerking van de programma’s verbeterd is. Wanneer een lengteprofiel meerdere profiellijnen bevat, worden deze correct uitgetekend en het is voortaan ook mogelijk om environment variabelen op te nemen in zoekpaden.

InfraCAD CE 6.5 downloaden

Via onderstaande Informatie-knop kan de nieuwe versie worden gedownload.
Een volledig overzicht van alle wijzigingen is na te lezen in de Release Notes.

InfraCAD

Meer weten over de NLCS en InfraCAD?
Wij organiseren regelmatig gratis workshops waar u kennis kunt maken met de NLCS en de InfraCAD Modules. Haal meer rendement uit de software met de InfraCAD NLCS Basiscursus, of vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen projectbibliotheek, foto- of sonderingsboek in uw eigen huisstijl in te richten.

referenties

  • Reef Infra: Harry Schepers over het werken met InfraCAD
    ‘Je tekent altijd in de goede NLCS-laag’

    Harry Schepers is civieltechnisch ontwerper bij Reef Infra (onderdeel van Strukton Civiel). Toen de NLCS werd gelanceerd, ging Schepers op zoek naar een goede softwaretool. De keuze viel al snel op InfraCAD.

  • Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

    “Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”