AutoCAD landemeten

Landmeten

Bent u op zoek naar landmeetkundige software waarmee u op eenvoudige wijze uw situatiemetingen en profielmetingen kunt verwerken naar een AutoCAD tekening? En waarbij u ook nog uw eigen meetcodering kunt blijven gebruiken? Maak dan kennis met InfraCAD CE; een professionele en praktijkgerichte landmeetkundige softwareapplicatie voor snelle verwerking van landmeetkundige gegevens in AutoCAD.

Afgestemd op de praktijk

infracadce-interfaceInfraCAD CE is ontwikkeld in samenwerking met landmeters, maatvoerders en uitzetters. Het resultaat is een krachtige landmeetkundige applicatie die zeer intuïtief en eenvoudig te bedienen is. InfraCAD CE is volledig te configureren naar uw bedrijfspecifieke behoeftes en geschikt voor elke CAD standaard. Hierdoor is InfraCAD CE bij uitstek een landmeetkundige applicatie die snel en eenvoudig te implementeren is in combinatie met vrijwel alle landmeetkundige apparatuur.

Eigen meetcodes blijven gebruiken

De meeste landmeters werken al jaren met eigen meetcodes en sommige landmeters dromen bij wijze van spreken bijna in meetcodes. Dat is natuurlijk overdreven, maar juist de enorme routine in het werken met bekende codes maakt dat een landmeter een hoge productiviteit kan behalen.

InfraCAD CE beschikt over een krachtige ‘Meetcodering Editor’ waardoor u met uw eigen meetcodes kunt blijven werken. Via deze intuïtieve editor kunt u eenvoudig puntcodes, lijncodes, stuurcodes en zelfs profielcodes instellen. Alle instellingen worden opgeslagen in uw eigen meetcode-bibliotheek. Tijdens het meten gebruikt u uw eigen meetcodes en wanneer u op kantoor komt, kunt u via een eenvoudige Wizard in enkele muisklikken uw meting verwerken naar een AutoCAD tekening.

Geschikt voor elke CAD standaard

Via de Meetcodering Editor kunt u eenvoudig lagen en symbolen toekennen aan meetcodes. Hierdoor kunt u via een gewenste meetcode automatisch symbolen plaatsen waarbij zelfs ook attributen gevuld kunnen worden. Zowel geometrie als symbolen worden automatisch op de juiste laag geplaatst volgens de instellingen in de Meetcodering Editor.

Op deze wijze kunt u, indien gewenst, per opdrachtgever een eigen meetcode-bibliotheek instellen met eigen lagen, symbolen en stijlen. Tijdens het meten gebruikt u uw eigen meetcodes en bij het verwerken van de meting kiest u de meetcode-bibliotheek van de betreffende opdrachtgever. Uw meting wordt dan direct vertaald naar een tekening die voldoet aan de CAD standaard van uw opdrachtgever.

Op deze manier hoeft u bij het meten voor meerdere opdrachtgevers niet te switchen tussen verschillende meetcoderingen. U kunt u te allen tijde uw eigen vertrouwde meetcodes gebruiken en eenvoudig tekeningen leveren volgens elke gewenste CAD standaard. Dit kan natuurlijk ook de NLCS zijn.

Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van InfraCAD CE voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD CE 30 dagen kunt proberen.

referenties

  • Evert Lans, groepsleider Kunstwerken bij Grontmij:

    "InfraCAD bevat zeer sterke controlefunctionaliteit, waardoor wij de kwaliteit van onze NLCS tekeningen met weinig moeite op een hoog niveau kunnen houden."

  • Peter Poeliejoe, projectleider bij Royal Haskoning DHV:

    “Met InfraCAD gaat het inlezen van Klic-meldingen ontzettend snel. Het resultaat is een lichte, makkelijk te hanteren tekening.”