referenties

InfraCAD cursus

Kenmerkend voor InfraCAD is de eenvoud: er is veel krachtige functionaliteit beschikbaar via een beperkt aantal knoppen. Dit maakt InfraCAD intuïtief in gebruik en eenvoudig te leren.

Er is ook veel functionaliteit beschikbaar, die niet direct zichtbaar is. Denk hierbij aan het werken met meerdere bibliotheken, workflows om te schakelen tussen uw eigen NLCS stijlen en de standaard NLCS stijlen of het versnellen van werkmethodieken door bijvoorbeeld favorietenlijsten.

Wanneer u alle functionaliteit wilt benutten en een optimaal rendement wilt halen uit InfraCAD is het verstandig om een InfraCAD cursus te volgen. U krijgt uitleg van een specialist, leert achtergronden en krijgt tips en tricks. Dit is de meest efficiënte manier om snel met InfraCAD aan de slag te gaan en een maximaal rendement uit de software te halen. Hiervoor bieden wij u de volgende mogelijkheden:

InfraCAD NLCS basiscursus
In de klassikale InfraCAD NLCS basiscursus leert u in een dag NLCS tekeningen maken en controleren. Deze cursus is het ideale vertrekpunt om een succesvolle start te maken met InfraCAD en alle functionaliteit van InfraCAD en de NLCS optimaal te gebruiken. Uw civieltechnische tekeningen volgens een CAD Standaard opleveren is door InfraCAD eenvoudiger dan ooit.

InfraCAD NLCS bedrijfscursus
Een doelgerichte en op maat gemaakte NLCS InfraCAD cursus die aansluit op uw situatie, gehouden op uw locatie of in een van onze trainingsruimtes. Onze deskundige trainers stemmen de gegeven lesstof speciaal af voor de beantwoording van uw specifieke vragen.

InfraCAD NLCS werkplekbegeleiding
Individuele werkplekbegeleiding waarbij een specialist helpt om de systemen optimaal te configureren. Dit is vooral bedoeld voor grotere organisaties die met centrale NLCS bibliotheken werken en eigen NLCS bibliotheken willen toevoegen. Onze specialisten helpen met het inrichten van de omgeving en leiden daarbij direct Functioneel Beheerders op.

InfraCAD CE training voor landmeters
Training op maat waarbij u leert werken met stuurcodes en meetcodes, het inrichten van codetabellen en het werken met puntgroepen en uitzetbestanden. Een van onze specialisten helpt u met het opzetten van een effectieve workflow om uw metingen te verwerken. De dag wordt ingevuld op basis van uw bedrijfsspecifieke behoeften. De InfraCAD CE training is op basis van werkplekbegeleiding op locatie. Neem contact op voor de kosten en inhoud van een dergelijke training.

De InfraCAD opleidingen worden verzorgd door CAD Accent. Een overzicht van alle CAD opleidingen en beschikbare data vindt u op CAD Accent opleidingen

referenties

  • Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
    ‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

    Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

  • Ruud Mantel over de civiele oplossingen
    ‘2D en 3D groeien nu naar elkaar toe’

    Ruud Mantel is directeur van Landmeetkundig en Adviesbureau Meet (Heteren). Hij stuitte min of meer toevallig op InfraCAD, maar wil intussen niet meer zonder.