forum

KLIC vervangt GBKN door BGT

GBKN wordt vervangen door de BGT

KLIC neemt afscheid van GBKN

Gebruikt u InfraCAD (of InfraCAD Lite) voor het verwerken van KLIC meldingen naar een tekening? Dan heeft u mogelijk al gemerkt dat de ondergrond niet meer gevectoriseerd kan worden.

In het forumartikel GBKN in Klic-melding is vervangen door BGT vindt u meer informatie hierover.

Wanneer u de topografische ondergronden nodig heeft, is er een goede oplossing. U kunt dan gebruik maken van InfraCAD Map (of InfraCAD Map Desktop). Hiermee kunt u van elk gewenst gebied in Nederland, op elk gewenst moment, de topografische situatie in uw tekening laden.

Leuk om te vermelden is dat InfraCAD Map nog veel meer kan, zoals het importeren van luchtfoto’s, kadastrale grenzen of het plaatsen van hoogtelabels. Op de InfraCAD website vindt u een korte video en meer informatie over alle functionaliteit.

Interesse in InfraCAD Map (Desktop)?
Bovenstaande wijziging heeft tot gevolg dat u ook InfraCAD Map (of InfraCAD Map Desktop) nodig heeft. Heeft u interesse? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of neem direct een abonnement op InfraCAD Map of InfraCAD Map Desktop.

Joomla SEF URLs by Artio

referenties

  • Gert Duitman, ontwerper civiele werken bij de Provincie Overijssel:

    “Inlezen, zoomen, navigeren en afdrukken… alles gaat snel met InfraCAD. Bovendien krijg je per laag een spreadsheet met hoeveelheden. Die kun je zo in een bestek invoeren!”

  • Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

    “Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”