downloads

Download InfraCAD

De InfraCAD Suite biedt zeer uitgebreide functionaliteit voor CAD gebruikers in de Infrastructuur en Openbare Ruimte en wordt o.a. gebruikt door advies- en ingenieursbureaus, aannemers, waterschappen, gemeenten en provincies.

U kunt alle applicaties binnen de InfraCAD Suite 30 dagen gratis proberen zonder enige beperking. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail met downloadlinks, tutorials voor zelfstudie en informatie over ondersteuning.

Onderwijs: Studenten en docenten kunnen kosteloos een InfraCAD studentenlicentie aanvragen.

Nieuwe versie: Heeft u al een licentie en wilt u upgraden? Volg dan deze stappen.


Aanvraagformulier

Selecteer in onderstaand formulier de gewenste Trial versie(s) die u wilt ontvangen. In dit overzicht kunt u alle functionaliteit per applicatie vinden.

LET OP: Uitsluitend volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Hulp nodig?

Heeft u tijdens het testen vragen? Dan zijn er meerdere manieren om het antwoord te achterhalen.

referenties

  • Hans Engelman, tekenaar bij Geofox-Lexmond:

    “Dankzij InfraCAD staan onze mensen in het veld met één tekening waarop hun werkzaamheden én alle kabels en leidingen zijn weergegeven. Dat we de GBKN-ondergrond ook nog eens prima kunnen gebruiken voor onze onderzoeksrapportages is een bonus!”

  • Gert Duitman, ontwerper civiele werken bij de Provincie Overijssel:

    “Inlezen, zoomen, navigeren en afdrukken… alles gaat snel met InfraCAD. Bovendien krijg je per laag een spreadsheet met hoeveelheden. Die kun je zo in een bestek invoeren!”