downloads

Download InfraCAD

De InfraCAD Suite biedt zeer uitgebreide functionaliteit voor CAD gebruikers in de Infrastructuur en Openbare Ruimte en wordt o.a. gebruikt door advies- en ingenieursbureaus, aannemers, waterschappen, gemeenten en provincies.

U kunt alle applicaties binnen de InfraCAD Suite 30 dagen gratis proberen zonder enige beperking. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail met downloadlinks, tutorials voor zelfstudie en informatie over ondersteuning.

Onderwijs: Studenten en docenten kunnen kosteloos een InfraCAD studentenlicentie aanvragen.

Nieuwe versie: Heeft u al een licentie en wilt u upgraden? Volg dan deze stappen.


Aanvraagformulier

Selecteer in onderstaand formulier de gewenste Trial versie(s) die u wilt ontvangen. In dit overzicht kunt u alle functionaliteit per applicatie vinden.

LET OP: Uitsluitend volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Hulp nodig?

Heeft u tijdens het testen vragen? Dan zijn er meerdere manieren om het antwoord te achterhalen.

referenties

  • Wil Lambo, Service Level Manager bij KPN:

    “InfraCAD is een prachtig staaltje dienstverlening richting grondroerders, gemeenten en projectontwikkelaars voor het inlezen van Klic-gebiedsinformatie in o.a. Microstation. Gebruiksvriendelijk, snel en buitengewoon zinvol. Ik ben er blij mee!”

  • Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
    ‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

    Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.