forum

Nieuw: InfraCAD CE 6.5

Nieuw: InfraCAD CE 6.5

Met ingang van 10 mei 2019 is InfraCAD CE 6.5 beschikbaar voor AutoCAD 2017 tot en met 2020. Verbeteringen in InfraCAD CE 6.5 staan vooral in het teken van afstemming en samenwerking met InfraCAD.

Zo is de schaallijst van InfraCAD overgenomen en wordt deze afgestemd wanneer beide programma’s aanwezig zijn. Ditzelfde geldt voor de disciplines, waardoor de samenwerking van de programma’s verbeterd is. Wanneer een lengteprofiel meerdere profiellijnen bevat, worden deze correct uitgetekend en het is voortaan ook mogelijk om environment variabelen op te nemen in zoekpaden.

InfraCAD CE 6.5 downloaden

Via onderstaande Informatie-knop kan de nieuwe versie worden gedownload.
Een volledig overzicht van alle wijzigingen is na te lezen in de Release Notes.

InfraCAD

Meer weten over de NLCS en InfraCAD?
Wij organiseren regelmatig gratis workshops waar u kennis kunt maken met de NLCS en de InfraCAD Modules. Haal meer rendement uit de software met de InfraCAD NLCS Basiscursus, of vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld uw eigen projectbibliotheek, foto- of sonderingsboek in uw eigen huisstijl in te richten.

Joomla SEF URLs by Artio

referenties

  • Paul van Elten over het InfraCAD CE Beta-project
    ‘Bij Arkance Systems luisteren ze naar hun klanten’

    Paul van Elten, landmeter bij KWS Utrecht, was deelnemer aan het Beta-traject van InfraCAD CE . Dat is hem prima bevallen. Vooral de open opstelling van de technische mensen vindt hij een groot pluspunt.

  • Hans Engelman, tekenaar bij Geofox-Lexmond:

    “Dankzij InfraCAD staan onze mensen in het veld met één tekening waarop hun werkzaamheden én alle kabels en leidingen zijn weergegeven. Dat we de GBKN-ondergrond ook nog eens prima kunnen gebruiken voor onze onderzoeksrapportages is een bonus!”