referenties

Workshop NLCS

De markt is massaal aan het overstappen naar de NLCS en deze standaard is in juni 2018 verplicht geworden voor overheden. Binnen niet al te lange tijd zal de NLCS nog de enige standaard zijn die in de markt wordt gehanteerd. Maar wat is nu eigenlijk de NLCS en op welke manier kan uw organisatie hierop inspelen?

NLCS logo

Voor iedereen die zich wil oriënteren op de NLCS hebben wij een gratis workshop waarin u kennis kunt maken met de NLCS en uw vragen kunt meenemen. Daarnaast gaan we kort in op actuele zaken zoals de wijzigingen rondom KLIC-WIN. Kortom, een zeer informatieve workshop.

Wanneer
De workshop wordt verzorgd op onderstaande data. Ontvangst met koffie is een half uur voor aanvang van de workshop. Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Kies de gewenste datum en locatie

referenties

  • Vincent Wijnands, werkvoorbereider Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam:

    “De trialversie heeft mij al overtuigd: InfraCAD Lite is ideaal voor Microstation. We gaan zeker een aantal licenties aanschaffen.”

  • Marco van der Moezel, ontwerper distributienet Dunea:

    “InfraCAD zet de pixels uit de Klic-viewer om in polylijnen. Als je inzoomt krijg je dus geen vage blokjes meer, maar heldere lijnen. Een enorme verbetering.”