referenties

Workshop NLCS

De markt is massaal aan het overstappen naar de NLCS en deze standaard is in juni 2018 verplicht geworden voor overheden. Binnen niet al te lange tijd zal de NLCS nog de enige standaard zijn die in de markt wordt gehanteerd. Maar wat is nu eigenlijk de NLCS en op welke manier kan uw organisatie hierop inspelen?

NLCS logo

Voor wie?
Voor iedereen die zich wil oriënteren op de NLCS hebben wij een gratis workshop waarin u kennis kunt maken met de NLCS en uw vragen kunt meenemen. Daarnaast gaan we kort in op actuele zaken zoals de wijzigingen rondom KLIC-WIN. Kortom, een zeer informatieve workshop.

Vanwege het beperkt aantal plaatsen kunnen max. 2 medewerkers per organisatie zich inschrijven.
Let op: Het is geen cursus voor organisaties die InfraCAD hebben aangeschaft; hiervoor is de InfraCAD NLCS Basiscursus beschikbaar.

Wanneer
De workshop wordt verzorgd op onderstaande data. Ontvangst met koffie is een half uur voor aanvang van de workshop. Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Kies de gewenste datum en locatie

referenties

  • Symen Timmermans over lesgeven met InfraCAD
    ‘Tekenen met InfraCAD is een grote stap vooruit’

    Symen Timmermans is docent Infra en Landmeten aan ROC Friese Poort in Drachten. Sinds begin 2013 maakt InfraCAD deel uit van zowel het mbo- als het hbo-lesprogramma.

  • Peter Poeliejoe, projectleider bij Royal Haskoning DHV:

    “Met InfraCAD gaat het inlezen van Klic-meldingen ontzettend snel. Het resultaat is een lichte, makkelijk te hanteren tekening.”