klic

Klic-viewer

De Klic-viewer is een applicatie van het Kadaster waarmee de inhoud van een een Klic-melding geraadpleegd en afgedrukt kan worden. De Klic-viewer is handig wanneer u geen AutoCAD tot uw beschikking heeft.

Wanneer u wel over AutoCAD beschikt, biedt de InfraCAD Suite veel meer mogelijkheden dan de Klic-viewer. Een paar voorbeelden:

 • Met InfraCAD worden de kabels en leidingen en de ondergrond in een Klic-melding op RD coördinaten in de tekening gepresenteerd.  In de Klic-viewer zijn de coördinaten van de kabels en leidingen niet bekend.
 • Met InfraCAD kunnen de kabels en leidingen in een Klic-melding gecombineerd worden met uw eigen projecttekening in AutoCAD. In de Klic-viewer is de Klic-melding een op zichzelf staand product.
 • Met InfraCAD is het mogelijk om meerdere Klic-meldingen in één tekening te presenteren. Met de Klic-viewer kunt u één Klic-melding tegelijk bekijken.

Kortom: de Klic-viewer is een prima product wanneer u geen AutoCAD tot uw beschikking heeft. Indien u wel over AutoCAD beschikt, beschikt u met InfraCAD over meer mogelijkheden.

Meer informatie over de Klic-viewer vindt u op de website van het Kadaster.


Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD KLIC functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

 • Hans Engelman, tekenaar bij Geofox-Lexmond:

  “Dankzij InfraCAD staan onze mensen in het veld met één tekening waarop hun werkzaamheden én alle kabels en leidingen zijn weergegeven. Dat we de GBKN-ondergrond ook nog eens prima kunnen gebruiken voor onze onderzoeksrapportages is een bonus!”

 • Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
  ‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

  Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.