klic

Klic-viewer

De Klic-viewer is een applicatie van het Kadaster waarmee de inhoud van een een Klic-melding geraadpleegd en afgedrukt kan worden. De Klic-viewer is handig wanneer u geen AutoCAD tot uw beschikking heeft.

Wanneer u wel over AutoCAD beschikt, biedt de InfraCAD Suite veel meer mogelijkheden dan de Klic-viewer. Een paar voorbeelden:

  • Met InfraCAD worden de kabels en leidingen en de ondergrond in een Klic-melding op RD coördinaten in de tekening gepresenteerd.  In de Klic-viewer zijn de coördinaten van de kabels en leidingen niet bekend.
  • Met InfraCAD kunnen de kabels en leidingen in een Klic-melding gecombineerd worden met uw eigen projecttekening in AutoCAD. In de Klic-viewer is de Klic-melding een op zichzelf staand product.
  • Met InfraCAD is het mogelijk om meerdere Klic-meldingen in één tekening te presenteren. Met de Klic-viewer kunt u één Klic-melding tegelijk bekijken.

Kortom: de Klic-viewer is een prima product wanneer u geen AutoCAD tot uw beschikking heeft. Indien u wel over AutoCAD beschikt, beschikt u met InfraCAD over meer mogelijkheden.

Meer informatie over de Klic-viewer vindt u op de website van het Kadaster.


Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD KLIC functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

  • Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

    “Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”

  • Marco van der Moezel, ontwerper distributienet Dunea:

    “InfraCAD zet de pixels uit de Klic-viewer om in polylijnen. Als je inzoomt krijg je dus geen vage blokjes meer, maar heldere lijnen. Een enorme verbetering.”