forum

Pro Infra

Pro Infra Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

Perfecte aansluiting
“Wij kenden InfraCAD vooral vanwege de functie om KLIC-meldingen om te zetten naar vectortekeningen. Toen we steeds meer tekenopdrachten kregen, ontstond de behoefte aan een standaard. We hebben de NLCS omarmd, omdat dat een heel complete standaard is. InfraCAD sluit daar perfect op: het is een prettig bruikbare tool om de NLCS mee toe te passen.”

Veelzijdig en intuïtief
“InfraCAD is een veelzijdige, intuïtieve tool, die de eenheid tussen tekeningen en tekenaars waarborgt. De genoemde voordelen zijn waar: tekenen gaat sneller, we besparen op beheerkosten en de uitwisseling van tekeningen gaat bijzonder soepel. Naast het omzetten van KLIC-meldingen vind ik de legenda-functionaliteit een pre. Ook op het maken van bijschriften besparen we tijd. Voorheen moest alles handmatig, nu gaat het automatisch. Het zijn misschien geen wereldwonderen, maar het zijn wél functies die InfraCAD heel aantrekkelijk maken.”

Gerust hart
“De samenwerking met CAD Accent is uitstekend. Het is een professionele organisatie die snel en adequaat reageert op vragen en opmerkingen. Onze ervaring is dat je binnen een paar uur al antwoord hebt, vaak zelfs met een concrete oplossing. Bij CAD Accent snappen ze waar het om draait.”

referenties

  • Evert Lans, groepsleider Kunstwerken bij Grontmij:

    "InfraCAD bevat zeer sterke controlefunctionaliteit, waardoor wij de kwaliteit van onze NLCS tekeningen met weinig moeite op een hoog niveau kunnen houden."

  • Guus Brings, werkvoorbereider civiele techniek bij de gemeente Roerdalen:

    “We hebben eerst de trial-versie van InfraCAD geprobeerd en die beviel super! Het scheelt veel tekenwerk en je ziet veel sneller waar problemen kunnen ontstaan.”