forum

Pro Infra

Pro Infra Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

Perfecte aansluiting
“Wij kenden InfraCAD vooral vanwege de functie om KLIC-meldingen om te zetten naar vectortekeningen. Toen we steeds meer tekenopdrachten kregen, ontstond de behoefte aan een standaard. We hebben de NLCS omarmd, omdat dat een heel complete standaard is. InfraCAD sluit daar perfect op: het is een prettig bruikbare tool om de NLCS mee toe te passen.”

Veelzijdig en intuïtief
“InfraCAD is een veelzijdige, intuïtieve tool, die de eenheid tussen tekeningen en tekenaars waarborgt. De genoemde voordelen zijn waar: tekenen gaat sneller, we besparen op beheerkosten en de uitwisseling van tekeningen gaat bijzonder soepel. Naast het omzetten van KLIC-meldingen vind ik de legenda-functionaliteit een pre. Ook op het maken van bijschriften besparen we tijd. Voorheen moest alles handmatig, nu gaat het automatisch. Het zijn misschien geen wereldwonderen, maar het zijn wél functies die InfraCAD heel aantrekkelijk maken.”

Gerust hart
“De samenwerking met CAD Accent is uitstekend. Het is een professionele organisatie die snel en adequaat reageert op vragen en opmerkingen. Onze ervaring is dat je binnen een paar uur al antwoord hebt, vaak zelfs met een concrete oplossing. Bij CAD Accent snappen ze waar het om draait.”

referenties

  • Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

    “Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”

  • Ramon Janssen over de civiele oplossingen
    ‘InfraCAD zorgt voor veel houvast’

    Ramon Janssen, hoofd tekenkamer van BAM Infratechniek Zuid, wist vrijwel direct dat hij verder wilde met InfraCAD. Gebruiksgemak en tijd- en kostenbesparing zijn wat hem betreft de voornaamste pluspunten.