downloads

Pro Infra

Pro Infra Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

Perfecte aansluiting
“Wij kenden InfraCAD vooral vanwege de functie om KLIC-meldingen om te zetten naar vectortekeningen. Toen we steeds meer tekenopdrachten kregen, ontstond de behoefte aan een standaard. We hebben de NLCS omarmd, omdat dat een heel complete standaard is. InfraCAD sluit daar perfect op: het is een prettig bruikbare tool om de NLCS mee toe te passen.”

Veelzijdig en intuïtief
“InfraCAD is een veelzijdige, intuïtieve tool, die de eenheid tussen tekeningen en tekenaars waarborgt. De genoemde voordelen zijn waar: tekenen gaat sneller, we besparen op beheerkosten en de uitwisseling van tekeningen gaat bijzonder soepel. Naast het omzetten van KLIC-meldingen vind ik de legenda-functionaliteit een pre. Ook op het maken van bijschriften besparen we tijd. Voorheen moest alles handmatig, nu gaat het automatisch. Het zijn misschien geen wereldwonderen, maar het zijn wél functies die InfraCAD heel aantrekkelijk maken.”

Gerust hart
“De samenwerking met CAD Accent is uitstekend. Het is een professionele organisatie die snel en adequaat reageert op vragen en opmerkingen. Onze ervaring is dat je binnen een paar uur al antwoord hebt, vaak zelfs met een concrete oplossing. Bij CAD Accent snappen ze waar het om draait.”

referenties

  • Jan-Willem Selen en de overstap naar NLCS
    ‘We zijn vooral verrast door het gebruiksgemak van InfraCAD’

    Jan-Willem Selen, projectvoorbereider van de gemeente Venlo, had aanvankelijk weinig aandacht voor de NLCS. Maar eenmaal in gebruik is het oordeel helder: "dit hadden we eerder moeten weten".

  • Maarten Stadhouders, eigenaar StadLandWater BV:

    Met Infracad hebben we een pakket in huis waarbij onze werkvoorbereiders met een simpele druk op de knop alle klic-gegevens snel in autocad kunnen laden en daar snel een presentabele tekening aan de opdrachtgever kunnen overleggen. En dan zitten er nog een aantal andere leuke functies in Infracad, bijvoorbeeld de ‘Foto Manager’. Ga zo door en we zijn benieuwd naar een nieuwe update!”