referenties

IBAmsterdam Vincent Wijnands, werkvoorbereider Ingenieursbureau Gemeente Amsterdam:

“De trialversie heeft mij al overtuigd: InfraCAD Lite is ideaal voor Microstation. We gaan zeker een aantal licenties aanschaffen.”

StadLandWater Maarten Stadhouders, eigenaar StadLandWater BV:

Met Infracad hebben we een pakket in huis waarbij onze werkvoorbereiders met een simpele druk op de knop alle klic-gegevens snel in autocad kunnen laden en daar snel een presentabele tekening aan de opdrachtgever kunnen overleggen. En dan zitten er nog een aantal andere leuke functies in Infracad, bijvoorbeeld de ‘Foto Manager’. Ga zo door en we zijn benieuwd naar een nieuwe update!”

Leiden Martijn Romijn, Hoofd Ingenieursbureau van de gemeente Leiden:

“InfraCAD werkt heel gemakkelijk. Ook als je weinig tekenervaring hebt, kun je ermee overweg.”

hak Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

“Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”

Gemeente-Roerdalen Guus Brings, werkvoorbereider civiele techniek bij de gemeente Roerdalen:

“We hebben eerst de trial-versie van InfraCAD geprobeerd en die beviel super! Het scheelt veel tekenwerk en je ziet veel sneller waar problemen kunnen ontstaan.”

referenties

  • Ramon Janssen over de civiele oplossingen
    ‘InfraCAD zorgt voor veel houvast’

    Ramon Janssen, hoofd tekenkamer van BAM Infratechniek Zuid, wist vrijwel direct dat hij verder wilde met InfraCAD. Gebruiksgemak en tijd- en kostenbesparing zijn wat hem betreft de voornaamste pluspunten.

  • Ruud Mantel over de civiele oplossingen
    ‘2D en 3D groeien nu naar elkaar toe’

    Ruud Mantel is directeur van Landmeetkundig en Adviesbureau Meet (Heteren). Hij stuitte min of meer toevallig op InfraCAD, maar wil intussen niet meer zonder.