Classic | INLM op de juiste manier verwijderen

In dit forum vindt u veel informatie over het installeren van InfraCAD software, het omgaan met licenties, stappenplannen voor upgraden etc. Het beste startpunt voor IT-gerelateerde zaken rondom de InfraCAD Suite.

Moderators: Anton, Bram, Henk

Gebruikersavatar

Topic author
Emre_K
Berichten: 9

Classic | INLM op de juiste manier verwijderen

Berichtdoor Emre_K » do 22 sep 2022, 11:04

U heeft een overstap gemaakt van de klassieke InfraCAD licenties naar de nieuwe Holixa licenties of stopt met het werken met InfraCAD. In dit artikel wordt toegelicht hoe u op een juiste manier de InfraCAD netwerklicentiemanager (INLM) kunt verwijderen.

Stappenplan INLM verwijderen

  1. Start de InfraCAD Netwerk Licentie Manager.
    -
  2. Stop op het hoofdscherm van INLM eerst de Service. Of start u INLS.exe handmatig op? Kies daar dan voor "Exit App (Stops Service)"
    -
  3. Klik op ‘Registreren…’ en vervolgens op ‘Deactiveren…’.
    -
  4. U krijgt een dialoogvenster om het programma te deactiveren. Kies twee maal voor ‘Ja’ om door te gaan.
    -
  5. De InfraCAD Netwerk Licentie Manager met alle bijbehorende licenties is nu gedeactiveerd en u krijgt nu de mogelijkheid om de Deactivatiecode te versturen naar Arkance Systems Nederland. Het onderstaande formulier zal verschijnen. Vul hier uw e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’.
    Afbeelding
    Lukt dit niet? Kijk dan in de handleiding bij "Als u geen verbinding kan maken.." hoe u ons alsnog de Deactivatiecode kunt toezenden.
    -
  6. Sluit nu het programma InfraCAD Netwerk Licentie Manager en start het Windows Start Menu.
    -
  7. Zoek naar “Programma's installeren of verwijderen” en start deze. In deze lijst met alle programma’s wordt InfraCAD Netwerk Licentie Manager getoond. Selecteer en verwijder deze.
    -
  8. Verwijder de map C:\CAD Accent\InfraCAD Netwerk Licentie Manager.
    -
  9. U heeft nu op de juiste wijze de InfraCAD Netwerk Licentie Manager verwijderd.

InfraCAD Client Licentie Manager
Houdt er rekening mee dat InfraCAD Client Licentie Manager op de systemen van gebruikers geïnstalleerd kunnen zijn. Deze kan van de betreffende systemen worden verwijderd.

NLCS workshop - Landmeter