Overstappen van een Classic naar een Holixa licentie

In dit forum vindt u veel informatie over het installeren van InfraCAD software, het omgaan met licenties, stappenplannen voor upgraden etc. Het beste startpunt voor IT-gerelateerde zaken rondom de InfraCAD Suite.

Moderators: Anton, Bram, Henk

Gebruikersavatar

Topic author
Emre_K
Berichten: 9

Overstappen van een Classic naar een Holixa licentie

Berichtdoor Emre_K » do 22 sep 2022, 16:41

Maakt u voor de InfraCAD programma's nog gebruik van traditionele licenties? U bent inmiddels ook in het bezit van de nieuwe Holixa licenties. De overgang naar deze licenties is kosteloos, dit artikel geeft uitleg wat u moet doen om van Classic over te stappen naar Holixa.

Overstappen naar het nieuwe licentiemechanisme

  1. U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat uw traditionele licenties nog steeds actief zijn. U heeft dus nog tijd om de overstap te maken, tenzij uw licenties binnenkort verlopen en verlengd moeten worden. Komt de einddatum te snel? Op verzoek kunnen wij de traditionele licenties ook nog verlengen. Pas als u naar tevredenheid over bent op de nieuwe Holixa licenties mag u zelf de traditionele licenties deactiveren, graag ontvangen wij dan daarvan de Deactivatiecodes (zie punt 4).
    -
  2. De Licentiebeheerder heeft als verantwoordelijkheid om gebruikers toe te voegen in het Holixa portaal en aan hen gebruiksrechten toe te wijzen. Voor meer informatie, zie Starten met Holixa licenties als Beheerder
    -
  3. Om het nieuwe Holixa licentiemechanisme toe te kunnen passen moeten de huidige InfraCAD programma's worden vernieuwd. Er zijn hiervoor updates beschikbaar. Voor meer informatie, zie Starten met Holixa licenties als Gebruiker
    -
  4. Als de nieuwe licenties actief zijn is het programma InfraCAD Client Licentie Manager (ICLM) / InfraCAD Netwerk Licentie Manager (INLM) overbodig en kan worden verwijderd. Zorg er, voordat u de software verwijderd, eerst voor dat de licenties zijn gedeactiveerd. Volg hiervoor de volgende stappen:
    -

NLCS workshop - Landmeter