Starten met Holixa licenties als Beheerder

In dit forum vindt u veel informatie over het installeren van InfraCAD software, het omgaan met licenties, stappenplannen voor upgraden etc. Het beste startpunt voor IT-gerelateerde zaken rondom de InfraCAD Suite.

Moderators: Anton, Bram, Henk

Gebruikersavatar

Topic author
Emre_K
Berichten: 9

Starten met Holixa licenties als Beheerder

Berichtdoor Emre_K » do 22 sep 2022, 11:06

Als Licentiebeheerder bent u verantwoordelijk voor het toevoegen van Gebruikers en het toewijzen van gebruiksrechten van InfraCAD programma’s aan Gebruikers. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Gebruikers kunt aanmaken en gebruiksrechten kunt toewijzen.

Inloggen in het Holixa portaal
U heeft als Licentiebeheerder een e-mail ontvangen van [email protected] dat voor u een account is aangemaakt in het Holixa portaal. In de e-mail kunt u uw accountgegevens zoals gebruikersnaam en wachtwoord raadplegen die u nodig heeft.

Kunt u deze mail niet vinden? Controleer dan de map “Ongewenste e-mail” of het spamfilter van de provider. Eventueel kunt u ook via “Bent u uw wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt dan direct een e-mail, tenzij deze ook door uw provider wordt tegengehouden.

Ga naar holixa.arkance-systems.com om in te loggen in het Holixa portaal voor het overzicht van beschikbare licenties of om bijvoorbeeld het wachtwoord van uw account te wijzigen.


Maak een keuze als Licentiebeheerder


NLCS workshop - Landmeter