AutoCAD landemeten

Webinar: 'Werken met KLIC-WIN'

In het webinar 'Werken met KLIC-WIN' vertellen we u graag wat KLIC-WIN inhoudt en wat de overgang naar het gebruik van vector-thema's voor u betekent. Ook informeren wij u over de beëindiging van InfraCAD Lite en hoe u over kunt stappen naar InfraCAD Map Desktop, een applicatie die niet alleen Klic-meldingen kan verwerken maar ook topografische ondergronden (BGT), luchtfoto's en kadastrale grenzen kan importeren of hoogtelabels kan plaatsen.

Sinds 2 januari 2019 levert het Kadaster Klic-meldingen gebaseerd op de nieuwe KLIC-WIN structuur en is op 1 juli een belangrijke fase ingegaan voor de uiteindelijke overgang naar KLIC-WIN. Netbeheerders zijn vanaf die datum namelijk verplicht om informatie als vectordata aan te leveren en zal het Kadaster op 1 november stoppen met het leveren van rasterdata (klassieke thema's).

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor infrastructurele en civieltechnische professionals die Klic-meldingen verwerken en nu, of in de nabije toekomst met KLIC-WIN moeten gaan werken. In verband met de aanstaande beëindiging van InfraCAD Lite is het vooral voor deze groep gebruikers erg informatief. Zo lichten we toe waarom de overstap nodig is en hoe deze naar InfraCAD Map Desktop gedaan kan worden.

Inhoud van het webinar

 • KLIC-WIN. Wat is dat?
 • Voordelen van KLIC-WIN;
 • KLIC-WIN heeft gevolgen voor InfraCAD Lite;
 • Wat is InfraCAD Map Desktop?
 • Voordelen InfraCAD Map Desktop;
 • Overgang van InfraCAD Lite naar InfraCAD Map Desktop.

Gratis inschrijven

Kies de gewenste datum en locatie

referenties

 • Reef Infra: Harry Schepers over het werken met InfraCAD
  ‘Je tekent altijd in de goede NLCS-laag’

  Harry Schepers is civieltechnisch ontwerper bij Reef Infra (onderdeel van Strukton Civiel). Toen de NLCS werd gelanceerd, ging Schepers op zoek naar een goede softwaretool. De keuze viel al snel op InfraCAD.

 • Ruud Mantel over de civiele oplossingen
  ‘2D en 3D groeien nu naar elkaar toe’

  Ruud Mantel is directeur van Landmeetkundig en Adviesbureau Meet (Heteren). Hij stuitte min of meer toevallig op InfraCAD, maar wil intussen niet meer zonder.