downloads

Gemeente Capelle aan den IJssel

Gemeente Capelle aan den IJssel Yücel Özmen over de service van CAD Accent
‘Heel veel bedrijven kunnen hier gelukkig van worden’

Yücel Özmen, teamleider ingenieursbureau van de gemeente Capelle aan den IJssel, is meer dan tevreden over InfraCAD én over het contact met CAD Accent. Wat hem betreft gaat de samenwerking nog vele jaren duren.

KLIC-meldingen
“Wij zochten een tool om KLIC-meldingen om te kunnen zetten tot bewerkbare bestanden. Een extern adviesbureau raadde ons InfraCAD aan, waarna we in gesprek zijn gegaan met CAD Accent. We hebben één licentie aangeschaft, specifiek voor het verwerken van KLIC-meldingen, waar we een jaar naar volle tevredenheid mee hebben gewerkt.”

In een intercity
“Toen we na dat jaar van ons oude tekenpakket wilden overstappen op AutoCAD en een softwarepakket om ermee te werken, heeft Peter van Houwelingen ons de meerwaarde van InfraCAD laten zien. Na die eerste bijeenkomst was duidelijk dat we goed zaten. InfraCAD is van alle gemakken voorzien, er is heel goed over nagedacht. Het omzetten van KLIC-meldingen, de NLCS-vertaling, het automatisch genereren van een legenda, het verwerken van foto’s: wat mij betreft is het volmaakt. Intussen hebben we, naast 15 licenties voor AutoCAD, 11 licenties voor InfraCAD. Het voelt alsof we in een intercity zitten, waar anderen nog in een stoptrein rijden.”

Waardevolle input
“Aanvankelijk had ik het meeste contact met Peter, maar ik wist helemaal niet dat hij de directeur is van CAD Accent! Ik ontdekte het pas toen ik later zijn visitekaartje kreeg. Dat is misschien wel de grootste kracht van CAD Accent: iedere medewerker is bereikbaar. Het is een hecht team van mensen die je allemaal verder willen helpen en op- en aanmerkingen zien als input om hun eigen producten beter te maken. Als je zó te werk gaat, ben je goed bezig. Daar kunnen nog heel veel bedrijven gelukkig van worden.”

referenties

  • Reef Infra: Harry Schepers over het werken met InfraCAD
    ‘Je tekent altijd in de goede NLCS-laag’

    Harry Schepers is civieltechnisch ontwerper bij Reef Infra (onderdeel van Strukton Civiel). Toen de NLCS werd gelanceerd, ging Schepers op zoek naar een goede softwaretool. De keuze viel al snel op InfraCAD.

  • Gert Duitman, ontwerper civiele werken bij de Provincie Overijssel:

    “Inlezen, zoomen, navigeren en afdrukken… alles gaat snel met InfraCAD. Bovendien krijg je per laag een spreadsheet met hoeveelheden. Die kun je zo in een bestek invoeren!”