nlcs

Voordelen van NLCS voor Opdrachtnemers

Opdrachtnemers NLCSCivieltechnische ingenieursbureaus, - adviesbureaus en bouwbedrijven krijgen steeds vaker de vraag om tekeningen aan te leveren in NLCS. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om hun eigen tekenstandaard los te laten en over te stappen naar de NLCS. De reden hiervoor is eenvoudig: Het inzetten van de NLCS levert u alleen maar voordelen:

 • Hogere productiviteit
 • Besparen op beheerskosten
 • Meer kans op opdrachten

Hogere productiviteit

OpdrachtnemersWanneer u al uw civiele tekeningen volgens één tekenstandaard (NLCS) maakt, hoeven uw medewerkers niet te schakelen tussen verschillende tekenstandaarden. Dit betekent meer routine en dus een hogere productiviteit. De krachtige functionaliteit van InfraCAD om NLCS tekeningen te maken kan sowieso de strijd aan met elke andere 'eigen standaard', dus waarom zou u het niet doen...? Overtuig uzelf en bekijk de video's

Besparen op beheerskosten

OpdrachtnemersHet beheren van uw eigen tekenstandaard kost veel geld; denk aan het vastleggen van tekenrichtlijnen, uitbreiden en bijhouden van bibliotheken zoals symbolen, lijnstijlen of arceringen, het upgraden van functionaliteit om bij te blijven met de laatste AutoCAD of Microstation versie en ga zo maar door…

Door gebruik te maken van de NLCS hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en wordt het beheer van een tekenstandaard voor u uit handen genomen.

Betere kansen

OpdrachtnemersSteeds meer opdrachtgevers schrijven NLCS voor en stellen als eis dat een opdrachtnemer een geregistreerde NLCS gebruiker moet zijn om in aanmerking te komen voor de opdracht. Wanneer u als organisatie geroutineerde NLCS tekenaars heeft, vergroot u uw kansen om opdrachten te winnen.

Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD NLCS functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

 • Ruud Mantel over de civiele oplossingen
  ‘2D en 3D groeien nu naar elkaar toe’

  Ruud Mantel is directeur van Landmeetkundig en Adviesbureau Meet (Heteren). Hij stuitte min of meer toevallig op InfraCAD, maar wil intussen niet meer zonder.

 • Maarten Stadhouders, eigenaar StadLandWater BV:

  Met Infracad hebben we een pakket in huis waarbij onze werkvoorbereiders met een simpele druk op de knop alle klic-gegevens snel in autocad kunnen laden en daar snel een presentabele tekening aan de opdrachtgever kunnen overleggen. En dan zitten er nog een aantal andere leuke functies in Infracad, bijvoorbeeld de ‘Foto Manager’. Ga zo door en we zijn benieuwd naar een nieuwe update!”