nlcs

Voordelen van NLCS voor Opdrachtnemers

Opdrachtnemers NLCSCivieltechnische ingenieursbureaus, - adviesbureaus en bouwbedrijven krijgen steeds vaker de vraag om tekeningen aan te leveren in NLCS. Veel van deze bedrijven kiezen ervoor om hun eigen tekenstandaard los te laten en over te stappen naar de NLCS. De reden hiervoor is eenvoudig: Het inzetten van de NLCS levert u alleen maar voordelen:

  • Hogere productiviteit
  • Besparen op beheerskosten
  • Meer kans op opdrachten

Hogere productiviteit

OpdrachtnemersWanneer u al uw civiele tekeningen volgens één tekenstandaard (NLCS) maakt, hoeven uw medewerkers niet te schakelen tussen verschillende tekenstandaarden. Dit betekent meer routine en dus een hogere productiviteit. De krachtige functionaliteit van InfraCAD om NLCS tekeningen te maken kan sowieso de strijd aan met elke andere 'eigen standaard', dus waarom zou u het niet doen...? Overtuig uzelf en bekijk de video's

Besparen op beheerskosten

OpdrachtnemersHet beheren van uw eigen tekenstandaard kost veel geld; denk aan het vastleggen van tekenrichtlijnen, uitbreiden en bijhouden van bibliotheken zoals symbolen, lijnstijlen of arceringen, het upgraden van functionaliteit om bij te blijven met de laatste AutoCAD of Microstation versie en ga zo maar door…

Door gebruik te maken van de NLCS hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en wordt het beheer van een tekenstandaard voor u uit handen genomen.

Betere kansen

OpdrachtnemersSteeds meer opdrachtgevers schrijven NLCS voor en stellen als eis dat een opdrachtnemer een geregistreerde NLCS gebruiker moet zijn om in aanmerking te komen voor de opdracht. Wanneer u als organisatie geroutineerde NLCS tekenaars heeft, vergroot u uw kansen om opdrachten te winnen.

Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD NLCS functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

  • Bert Kammerer, werkvoorbereider/tekenaar bij Geonius:

    “Dankzij InfraCAD kunnen wij alle bestaande kabels en leidingen snel en eenvoudig in onze eigen tekeningen verwerken. Zo weten we meteen waar we bodemonderzoek kunnen doen en waar niet.”

  • Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

    “Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”