nlcs

Eenvoudig NLCS tekeningen maken

Binnen de civiele techniek wordt de NLCS voorgeschreven als tekenstandaard. Veel overheden, ingenieursbureaus en bouwbedrijven gebruiken InfraCAD om de NLCS toe te passen. InfraCAD is zeer gebruiksvriendelijk en volledig geïntegreerd in AutoCAD. Hierdoor kunt u gewoon blijven tekenen zoals u gewend bent, met ribbons, toolbars of uw toetsenbord commando’s. InfraCAD zal de NLCS automatisch voor u toepassen.

 • Tot wel 30% sneller NLCS tekeningen maken.
 • Eenvoudig fasering aanbrengen in civiele tekeningen.
 • Schakelen tussen standaard NLCS en eigen NLCS stijlen.
 • Bestaande tekeningen snel omzetten naar NLCS.

Video: Snel en intuïtief NLCS tekeningen maken

Snel en intuïtief NLCS tekeningen maken
In deze video wordt getoond hoe gebruiksvriendelijk InfraCAD is bij het maken van civiele tekeningen conform NLCS.

Snel en intuïtief NLCS tekeningen maken
In deze video wordt getoond hoe gebruiksvriendelijk InfraCAD is bij het maken van civiele tekeningen conform NLCS.

Voordelen van InfraCAD NLCS module

De NLCS is een enorm uitgebreide tekenstandaard, maar wanneer u InfraCAD gebruikt zult u merken dat het maken van NLCS tekeningen zeer intuïtief en eenvoudig wordt.

U hoeft zich niet meer druk te maken over AutoCAD eigenschappen zoals lagen, kleuren of lijnstijlen; InfraCAD zorgt dat de NLCS op de juiste wijze wordt toegepast. Op deze wijze kunt u zich concentreren op de inhoud van uw project en niet op AutoCAD eigenschappen.

InfraCAD is binnen de civiele sector de meest toegepaste NLCS applicatie en niet voor niets uitgeroepen tot de #1 NLCS software.

Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD NLCS functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

 • Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
  ‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

  Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

 • Gert Duitman, ontwerper civiele werken bij de Provincie Overijssel:

  “Inlezen, zoomen, navigeren en afdrukken… alles gaat snel met InfraCAD. Bovendien krijg je per laag een spreadsheet met hoeveelheden. Die kun je zo in een bestek invoeren!”