klic

Klic meldingen in AutoCAD LT

Werkt u met AutoCAD LT en wilt u bestaande kabels en leidingen uit een Klic-melding in uw tekening importeren? InfraCAD Lite vertaalt een Klic-melding van het Kadaster naar een DXF bestand met polylijnen (vectoren). Dit DXF bestand kan vervolgens worden geopend in AutoCAD LT.

 • Kabels en leidingen automatisch omzetten naar polylijnen
 • Altijd GBKN ondergrond voor revisietekening
 • Kabels en leidingen naar Google Earth

Video: Klic melding als polylijnen in AutoCAD LT met InfraCAD Lite

Klic melding met InfraCAD Lite naar AutoCAD LT
In deze video wordt getoond hoe een Klic melding met InfraCAD Lite wordt omgezet naar polylijnen en vervolgens wordt geopend in AutoCAD LT.

Klic melding met InfraCAD Lite naar AutoCAD LT
In deze video wordt getoond hoe een Klic melding met InfraCAD Lite wordt omgezet naar polylijnen en vervolgens wordt geopend in AutoCAD LT.

Kabels en leidingen automatisch omzetten naar polylijnen

klikmeldingenMet InfraCAD Lite kunt u GBKN en bestaande kabels en leidingen als polylijnen op de juiste schaal en op RD coördinaten in uw tekening presenteren.

Hierdoor heeft u in AutoCAD LT maximaal overzicht in één systeem in plaats van de Klic Viewer naast AutoCAD LT te gebruiken.

Een tekenaar hoeft de kabels en leidingen niet meer over te tekenen, wat bij een Klic melding van gemiddelde grootte al snel enkele uren tot wel dagen tijdwinst kan opleveren.

Altijd GBKN ondergrond voorhanden voor uw revisietekening

InfraCAD SE vertaalt de GBKN ondergrond uit een WION graafmelding met een maximale afwijking van ongeveer 10 cm ten opzichte van de originele GBKN. U kunt deze in AutoCAD LT gebruiken om uw revisietekening te verwerken of om uw ontwerp op te baseren. Zeker voor kabels en leidingen is de nauwkeurigheid meer dan voldoende.

Klic melding in Google Earth bekijken

Na het vectoriseren van de kabels en leidingen in een Klic melding is het mogelijk om deze te exporteren naar Google Earth en op deze manier te delen met anderen of buiten te bekijken op een mobiel apparaat. Lees meer…

Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD KLIC functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

 • Hendrik-Jaap in ’t Veld over het werken met InfraCAD
  ‘Alle genoemde voordelen zijn waar’

  Hendrik-Jaap in ’t Veld, werkvoorbereider en CAD-beheerder bij Pro Infra (Rijswijk) is erg enthousiast over het werken met InfraCAD. Volgens hem maakt de software alle beloftes waar.

 • Martijn Romijn, Hoofd Ingenieursbureau van de gemeente Leiden:

  “InfraCAD werkt heel gemakkelijk. Ook als je weinig tekenervaring hebt, kun je ermee overweg.”