klic
  • Home

Klassieke Klic-thema's in AutoCAD LT

Werkt u met AutoCAD LT en wilt u bestaande kabels en leidingen uit een klassieke Klic-melding in uw tekening importeren? InfraCAD Lite vertaalt een Klic-melding van het Kadaster naar een DXF bestand met polylijnen (vectoren). Dit DXF bestand kan vervolgens worden geopend in AutoCAD LT.

  • Kabels en leidingen automatisch omzetten naar polylijnen
  • Kabels en leidingen naar Google Earth

Video: Klic melding als polylijnen in AutoCAD LT met InfraCAD Lite

Klic melding met InfraCAD Lite naar AutoCAD LT
In deze video wordt getoond hoe een Klic melding met InfraCAD Lite wordt omgezet naar polylijnen en vervolgens wordt geopend in AutoCAD LT.

Klic melding met InfraCAD Lite naar AutoCAD LT
In deze video wordt getoond hoe een Klic melding met InfraCAD Lite wordt omgezet naar polylijnen en vervolgens wordt geopend in AutoCAD LT.

Kabels en leidingen automatisch omzetten naar polylijnen

klikmeldingenMet InfraCAD Lite kunt u bestaande kabels en leidingen als polylijnen op de juiste schaal en op RD coördinaten in uw tekening presenteren.

Hierdoor heeft u in AutoCAD LT maximaal overzicht in één systeem in plaats van de Klic Viewer naast AutoCAD LT te gebruiken.

Een tekenaar hoeft de kabels en leidingen niet meer over te tekenen, wat bij een Klic melding van gemiddelde grootte al snel enkele uren tot wel dagen tijdwinst kan opleveren.

Klic melding in Google Earth bekijken

Na het vectoriseren van de kabels en leidingen in een Klic melding is het mogelijk om deze te exporteren naar Google Earth en op deze manier te delen met anderen of buiten te bekijken op een mobiel apparaat. Lees meer…

Gratis proberen?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de InfraCAD KLIC functionaliteit voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnr. 085 - 30 30 000 of download een gratis Trial versie waarmee u InfraCAD 30 dagen kunt proberen.

referenties

  • Peter Poeliejoe, projectleider bij Royal Haskoning DHV:

    “Met InfraCAD gaat het inlezen van Klic-meldingen ontzettend snel. Het resultaat is een lichte, makkelijk te hanteren tekening.”

  • Niels van Nistelrooij, werkvoorbereider bij A. Hak:

    “Wij gebruiken InfraCAD voor het verwerken van bestaande kabels en leidingen in onze projecten. Dit gaat nu vele malen efficiënter dan vroeger!”