Thema '(petro) chemie' wordt niet gevectoriseerd

Dit forum is bedoeld voor alle vragen en antwoorden rondom de KLIC functionaliteit binnen de InfraCAD Suite. Via Klic-Online biedt het Kadaster algemene informatie over KLIC.

Moderators: Henk, Emre, Bram, Anton, Frank


Topic author
Peter
Berichten: 43

Thema '(petro) chemie' wordt niet gevectoriseerd

Berichtdoor Peter » do 18 apr 2013, 15:21

Vanaf Klic 5.0 is de naamgeving van het thema '(petro)chemie' gewijzigd in '(petro) chemie': er is een spatie opgenomen in de naam van het thema.

Door deze wijziging is in de leveringen van het Kadaster een “plus-teken” opgenomen in de bestandsnamen.

Kadaster t/m Klic 4: LG_(petro)chemie_nam_0000574752_13G101254.png

Kadaster vanaf Klic 5: LG_(petro)+chemie_nam_0000574752_13G101254.png


Binnen InfraCAD is het mogelijk om bestandsnamen e.d. in te stellen in het bestand KlicThemaSettings.xml. In dit bestand staat het thema '(petro)chemie' standaard zonder spatie. Om te zorgen dat dit thema ook MET spatie gevectoriseerd wordt, dient het bestand KlicThemaSettings.xml aangepast te worden.

Vanaf InfraCAD 5.0 wordt een gewijzigde KlicThemaSettings.xml meegeleverd, waardoor (petro)chemie met en zonder spatie gevectoriseerd wordt.

Gebruikers van InfraCAD 4 kunnen het bestand zelf aanpassen zoals hieronder beschreven.

Oplossing:

1. Zoek het bestand “KlicThemaSettings.xml” op en open deze. Is het pad naar dit bestand niet ingesteld bij [InfraCAD Instellingen > tabblad “Klic” > “Locaties”], dan is het bestand te vinden in de installatiemap van InfraCAD.

2. Kopieer het thema “(petro)chemie”. Voeg bij de kopie een spatie toe in de naam: “(petro) chemie” (zie de rode sectie in onderstaand voorbeeld), en sla het bestand op.

Afbeelding
Rode sectie is kopie van het origineel wat er direct boven staat.cron
NLCS workshop - Landmeter