Geen te vectoriseren pixels gevonden

Dit forum is bedoeld voor alle vragen en antwoorden rondom de KLIC functionaliteit binnen de InfraCAD Suite. Via Klic-Online biedt het Kadaster algemene informatie over KLIC.

Moderators: Henk, Emre, Bram, Anton, Frank


Topic author
PeterPoeliejoe
Berichten: 1

Geen te vectoriseren pixels gevonden

Berichtdoor PeterPoeliejoe » vr 11 dec 2015, 12:56

Twee thema's worden niet gevectoriseerd, hoewel er wel lijnen op de PNG te zien zijn. De meldingen in het logbestand zijn:
Thema: laagspanning (wassenaar)
Afbeelding "LG_laagspanning_wassenaar_0000584859_15O082447.png":
Color [A=255, R=150, G=0, B=0] niet gevonden in de afbeelding.
Geen te vectoriseren pixels gevonden.

Thema: riool vrijverval (wassenaar)
Afbeelding "LG_riool+vrijverval_wassenaar_0000584859_15O082447.png":
Color [A=255, R=186, G=56, B=168] niet gevonden in de afbeelding.
Geen te vectoriseren pixels gevonden.
Is dit iets dat in het bestand KlicThemaSettings.xml aangepast zou moeten worden?
Versie is InfraCad 5.1 voor AutoCAD 2013

Groet,
Peter


Met vriendelijke groet,
Peter Poeliejoe
Royal HaskoningDHV


Henk
Berichten: 260

Re: Geen te vectoriseren pixels gevonden

Berichtdoor Henk » vr 11 dec 2015, 13:49

Beste Peter,

Zoals de melding al aangeeft zal inderdaad de kleur in de png niet overeenkomen met de kleuren die bij dit thema in het bestand "KlicThemaSettings.xml" bekend zijn.

In dit forumartikel wordt uitgelegd hoe je het op kan lossen, eventueel kan je ook de handleiding raadplegen.

  

NLCS workshop - Landmeter